Απίστευτο περιστατικό στις Κρηνίδες: Πατέρας επί ώρες κρατούσε «όμηρο» το ίδιο του το παιδί!

Διαζευγμένος αρνούνταν να παραδώσει στη μητέρα του το παιδί, απειλώντας ότι θα το χρησιμοποιήσει ως «ασπίδα», απειλώντας με ένα γαλλικό κλειδί!

Ένα ιδιαίτερα ατυχές περιστατικό εκτυλίχθηκε ανήμερα την Πρωτομαγιά στις Κρηνίδες Καβάλας. Διαζευγμένος πατέρας, κάτοικος του χωριού (ο 36χρονος εκπαιδευτικός Π.Σ.) βρίσκονταν το μεσημέρι στο σπίτι με τον 4,5 ετών γιο του του στο πλαίσιο της καθορισμένης επικοινωνίας. Μετά το διαζύγιο, το παιδί διαμένει μόνιμα με τη μητέρα του (η οποία και έχει την επιμέλεια του παιδιού) στο Μεσολόγγι.

Όταν η μητέρα πήγε να παραλάβει το παιδί, ο πατέρας αρνήθηκε να της το παραδώσει, επικαλούμενος την απόσταση που του στερεί την επαρκή επαφή μαζί του. Η μητέρα ειδοποίησε τις Αρχές. Οι άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν αντιμετώπισαν απλά την άρνηση του πατέρα να παραδώσει το παιδί, αλλά και την προειδοποίηση ότι «θα το χρησιμοποιήσει ως ασπίδα» με την απειλή ενός γαλλικού κλειδιού!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του απελπισμένου πατέρα και των οργάνων της Τάξης συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα. Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, η Πταισματοδίκης Καβάλας εξέδωσε ένταλμα εισόδου στο σπίτι. Άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην οικία του 36χρονου, ο οποίος ευτυχώς δεν προέβαλε αντίσταση και συνελήφθη, με το περιστατικό που αναστάτωσε τόσο τη μητέρα όσο και, κυρίως, το 4,5 ετών παιδί, να λήγει εκεί.

Ο 36χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Φωτογραφία αρχείου