Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα, Δράμα και Έβρο

Συνελήφθησαν συνολικά 6 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, ναρκωτικών δισκίων και για καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, 6 ημεδαποί, ηλικίας 45, 34, 28, 24, 23 (άνδρες) και 51 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Πέμπτης σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι τον εντόπισαν να καλλιεργεί σε παρακείμενο χώρο της οικίας του 9 φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 30 εκατοστά, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν την 51χρονη, διότι κατείχε στην οικία της 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ο 34χρονος, διότι κατείχε 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 3 ναρκωτικά δισκία.

Στην τέταρτη περίπτωση το βράδυ της ίδιας μέρας στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του 1 συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην πέμπτη περίπτωση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Δράμα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας οι δύο δράστες, ηλικίας 24 και 23 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και κατείχαν 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,6 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης, τα φυτά κάνναβης και τα ναρκωτικά δισκία.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

φωτογραφία του άρθρου είναι αρχείου.