«Φαρ Ουέστ» έξω από νυχτερινό μαγαζί στην εθνικό οδό Δράμας-Καβάλας

Πυροβολισμοί, ξύλο, τραυματισμοί και συλλήψεις επειδή δύο θαμώνες δεν ήθελαν να... πληρώσουν

Σκηνές από… Φαρ Ουέστ έξω από νυχτερινό μαγαζί στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017, με τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας να συλλαμβάνουν δύο άτομα ηλικίας 56 και 52 ετών με κατηγορίες κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτήν, δόλια αποδοχή παροχών, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο 52χρονος και ο 56χρονος προκάλεσαν επεισόδιο με υπεύθυνο του καταστήματος, καθώς δεν ήθελαν να πληρώσουν για τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν. Αμέσως επενέβησαν άλλα 4 άτομα προκειμένου να λήξει το περιστατικό, με τον 56χρονο να πηγαίνει στο όχημα του 52χρονου και να επιστρέφει με ένα πιστόλι, με το οποίο απείλησε τους υπεύθυνους του καταστήματος πυροβολώντας στον αέρα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός, όμως τον ακολούθησαν δύο άτομα που είχαν εμπλακεί στο περιστατικό και μετά από μάχη σώμα με σώμα κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, αφού πρώτα ο 56χρονος πυροβόλησε άλλη μια φορά, χωρίς να υπάρξει-ευτυχώς-κι αυτή τη φορά τραυματισμός.

Ο 56χρονος τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται. Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου συνέλαβαν τους δράστες και κατάσχεσαν 1 πιστόλι και 4 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.