Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών στην Καβάλα

Μέσα σε 2 μέρες συνελήφθησαν 4 άτομα σε διάφορα σημεία του Νομού

Συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 7 και 8 Ιουνίου 2017 στο Νομό Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 4 ημεδαποί ηλικίας 39, 39, 37 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικά, το μεσημέρι της Τετάρτης σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι κατείχε στην οικία του 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 10,8 γραμμαρίων.

Το βράδυ της Τετάρτης στην Καβάλα συνελήφθη από παραπάνω αστυνομικούς ο ένας 39χρονος, διότι εντοπίστηκε να κατέχει 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.

Το πρωί της Πέμπτης, σε έτερο χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι κατείχε 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, επίσης το πρωί της Πέμπτης στην Καβάλα, συνελήφθη ο έτερος 39χρονος, διότι προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβη, οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.