7 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα και Σαμοθράκη

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 στη Σαμοθράκη και τον νομό Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας, 30, 26, 26, 24, 21 και 19 ετών και μία 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γαλλίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, το βράδυ του Σαββάτου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Σαμοθράκη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 30, 26, 24 και 21 ετών και την 32χρονη υπήκοο Γαλλίας, διότι τους εντόπισαν να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα:

  • Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.
  • Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,4 γραμμαρίων.
  • Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν πέντε (5) αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο 26χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του, μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,9 γραμμάριων.

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Καβάλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Φωτογραφία αρχείου