Πουλούσε παράνομα ρούχα σε παραλία της Θάσου και συνελήφθη

Σύλληψη για παρεμπόριο και στη Δράμα στο πλάισιο των ειδικών δράσεων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Καβάλας και Δράμας

Συνελήφθησαν το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 στη Θάσο και τη Δράμα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές και ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι, σε παραλία της Θάσου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 54 είδη ένδυσης, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.
Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι την εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 7 γυαλιά ηλίου, 1 ρολόι και 1 κολόνια, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.