Καβάλα: Καλλιεργούσαν φυτά κάνναβης μέσα στο σπίτι τους και συνελήφθησαν

Οι δράστες, ένας 22χρονος και ένας 20χρονος, είχαν στην κατοχή τους 2 φυτά κάνναβης ύψους 25 εκατοστών, 1 συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην Καβάλα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας 2 ημεδαποί, ηλικίας 22 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση το μεσημέρι της Παρασκευής, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντόπισαν 2 φυτά κάνναβης ύψους 25 εκατοστών, 1 συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας μέρας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του 1 συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω φυτά και οι ποσότητες ναρκωτικών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.