Καβάλα: Συνελήφθη 18χρονη που «άνοιξε» τρία σπίτια με συνεργό τσιλιαδόρο ετών… 10!

Οι δύο διαρρήξεις έγιναν χθες άλλη μία τον περασμένο Αύγουστο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρείς (3) κλοπές από οικίες στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν στις 22 Αυγούστου και στις 29 Σεπτεμβρίου 2017. Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017 στην Καβάλα από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, μία 18χρονή και ένας 10χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, η 18χρονη ενεργώντας από κοινού με τον 10χρονο, ο οποίος είχε το ρόλο τσιλιαδόρου, εισήλθε σε δύο οικίες και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.
Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο (2) δράστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, στις 22 Αυγούστου 2017, η 18χρονη, εισήλθε σε ακόμη μία οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας