Καβάλα: 42χρονη από το Χρυσοχώρι «άνοιξε» 6 σπίτια μέσα σε έναν μήνα και συνελήφθη

Η δράστιδα είχε πραγματοποιήσει άλλες δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια του Νέστου ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και ναρκωτικά δισκία

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, οκτώ (8) κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου 2017, στον νομό Καβάλας.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, και κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι η 42χρονη, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέπραξε έξι (6) κλοπές από οικίες και δύο (2) απόπειρες, στη Χρυσούπολη, το Χρυσοχώρι και το Μοναστηράκι Καβάλας.

Συγκεκριμένα η δράστιδα εισήλθε σε έξι (6) ανασφάλιστες οικίες, ενώ στις άλλες δυο περιπτώσεις αφαίρεσε είτε αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από τους αύλειους χώρους των σπιτιών.

Κατά τη διάπραξη των κλοπών η 42χρονη  αφαίρεσε συνολικά:

  • Το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα
  • Ένα (1) ζευγάρι γυαλιά ηλίου
  • Ένα (1) ρολόι χειρός
  • Ένα (1) ζευγάρι υποδήματα
  • Διάφορα έγγραφα και τρόφιμα

Στη κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ένα (1) ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, τα οποία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Επιπλέον στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 ναρκωτικά δισκία. Η  συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.