Καβάλα: Αστυνομική καταδίωξη με πυροβολισμούς στον κόμβο του Αγίου Σίλα

Προηγήθηκε καταδίωξη οχήματος στην Εγνατία Οδό το οποίο μετέφερε 11 παράνομους μετανάστες-Τραυματίστηκαν 11 μετανάστες, ο Αλβανός οδηγός και ένας αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης

Σκηνές… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου 2017 στην Καβάλα, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης εντόπισαν όχημα το οποίο μετέφερε 11 παράνομους μετανάστες Πακιστανικής υπηκοότητας στην ενδοχώρα.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στην Εγνατία Οδό και στον κόμβο του Αγίου Σίλα το όχημα το οποίο οδηγούσε ο Αλβανικής υπηκοότητας διακινητής εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι 11 μετανάστες, άλλοι ελαφριά κι άλλοι πιο σοβαρά.




Ο πρώτος αστυνομικός ο οποίος έφτασε στο σημείο, βγαίνοντας από το όχημά του, ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο οδηγός, με τον 22χρονο διακινητή να επιτίθεται αιφνιδιαστικά στον αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά, ενώ προσπάθησε να του πάρει και το όπλο.

Ο αστυνομικός αντέδρασε κι ακολούθησε συμπλοκή με πυροβολισμούς, με τον διακινητή τελικά να ακινητοποιείται και να μεταφέρεται τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μαζί με τους 11 μετανάστες.

Πάντως από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς αν ο δράστης κατάφερνε να πάρει το όπλο του αστυνομικού, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.