Καβάλα: Συνελήφθη ο διαρρήκτης ο οποίος «άδειασε» 10 εξοχικά σπίτια στην παραλία της Κάριανης

Συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναμένονται κι άλλες συλλήψεις, καθώς είχε και συνεργούς-Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας, η οποία εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση, ενώ τα κλοπιμαία παραδόθηκαν στους δικαιούχους τους

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 10 διαρρήξεις εξοχικών οικιών, οι διαπράχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018 στην Κάριανη Καβάλας (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2018, συνελήφθη στην Κάριανη Καβάλας από τους παραπάνω αστυνομικούς, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, μετά από σχετικές καταγγελίες και έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι, όπως προέκυψε, το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018, από κοινού με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν 10 εξοχικές οικίες στην Κάριανη Καβάλας, προκαλώντας φθορές σε αυτές και αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, βρύσες, σωλήνες χαλκού, μεταλλικά αντικείμενα, 1 ηλεκτρονική συσκευή, 2 ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα εργαλεία, οικιακά σκεύη, είδη ένδυσης και τρόφιμα.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και παρελήφθησαν από τους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανού Καβάλας.