Ακόμα ένα περιστατικό ληστείας ανυποψίαστων περαστικών στην Καβάλα

Συνελήφθη ένας 18χρονος Πακιστανός, αναζητούνται άλλοι δύο δράστες-Νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε μια 19χρονη και έναν 18χρονο και πήραν με τη βία την τσάντα της νεαρής η οποία περιείχε 90 ευρώ

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα 8 Απριλίου 2018 στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 18χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για ληστεία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμη άγνωστους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καβάλα, ο 18χρονος μαζί με τους άλλους δύο δράστες προσέγγισαν δύο ημεδαπούς, μία 19χρονη και έναν 18χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή της 19χρονης μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο.

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.