Συλλήψεις για κλοπές, επαιτεία και ναρκωτικά

Συνολικά 7 συλλήψεις το Σαββατοκύριακο σε Καβάλα, Δράμα και Ροδόπη

Πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Ιουνίου σε Καβάλα, Δράμα και Ροδόπη, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων που εξέδωσε το γραφείο ενημέρωσης της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης ΑΜΘ. Στο διάστημα αυτό στην Καβάλα 3 αλλοδαποί για παράβαση του νόμου περί όπλων και για κλοπή, στην Δράμα για κατοχή ναρκωτικών και στην Ροδόπη για επαιτεία.

– Καβάλα

Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (16/6), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 22χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να κατέχει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, μία συσκευή εκκένωσης (tazer) και ένα ξύλινο ρόπαλο, τα οποία και κατασχέθηκαν. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο 36χρονες αλλοδαπές, διότι εισήλθαν σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα είδη ρουχισμού, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από υπάλληλο του καταστήματος και ακινητοποιήθηκαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

– Ροδόπη

Συλλήψεις για επαιτεία

Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/6) συνελήφθη, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, 22χρονη ημεδαπή, διότι εντοπίστηκε να επαιτεί έχοντας μαζί της το ανήλικο τέκνο της. Επίσης το πρωί της Κυριακής (17/6) συνελήφθησαν δύο ημεδαπές ηλικίας 47 και 29 ετών, διότι παρέλειψαν να εμποδίσουν από την επαιτεία τις ανήλικες κόρες τους, ηλικίας 13 και 10 ετών. Τέλος τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 22χρονος ημεδαπός διέρρηξε επιχείρηση σε χωριό της Ροδόπης και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου.

– Δράμα

Σύλληψη 35χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Το βράδυ του Σαββάτου (16/6) στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 35χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων και μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης. Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν.