Νέες συλλήψεις για παρεμπόριο σε Νέα Πέραμο και Χρυσούπολη

Συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 είδη παρεμπορίου

Αυτή τη φορά το… ημερήσιο δελτίο συλλήψεων για παρεμπόριο δεν περιλαμβάνει μόνο την περιοχή της Ν. Περάμου, αλλά και την Χρυσούπολη. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, αστυνομικοί της διεύθυνσης αστυνομίας Καβάλας συνέλαβαν στις 14 και 15/8, στη Νέα Πέραμο και τη Χρυσούπολη Καβάλας, έναν 39χρονο αλλοδαπό και τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 42, 28 (άντρες) και 23 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί της ομάδας πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας, του αστυνομικού τμήματος Νέστου και του αστυνομικού σταθμού Νέας Περάμου εντόπισαν τους δράστες, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση διάφορα είδη παρεμπορίου, χωρίς να κατέχουν τις απαιτούμενες άδειες.

Συνολικά κατασχέθηκαν 6.259 είδη παρεμπορίου (τσάντες, πορτοφόλια, καπνικά είδη, αναπτήρες, μπαταρίες, υαλοκαθαριστήρες, μπαλόνια, χαρτομάντιλα κ.α.), ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Καβάλας ενώ την προανάκριση ενήργησαν το αστυνομικό τμήμα  Νέστου και ο αστυνομικός σταθμός Νέας Περάμου της διεύθυνσης αστυνομίας Καβάλας.