Έκλεψε ολόκληρο… φορτηγό από χωριό του δήμου Παγγαίου και του «φόρεσε» και κλεμμένες πινακίδες

Το όχημα εκλάπη τον Αύγουστο του 2018, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομικές έρευνες, κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, η οποία διαπράχθηκε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη, 13-14 Αυγούστου 2018, σε χωριό του Νομού Καβάλας και συγκεκριμένα του δήμου Παγγαίου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού για κλοπή, διότι, όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα ήταν αυτός ο οποίος έκλεψε από χωριό της Καβάλας το φορτηγό.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το κλεμμένο όχημα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Δράμας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω αφαιρεθέν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, καθώς και οι πινακίδες κυκλοφορίας και αποδόθηκαν αρμοδίως. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία η οποία σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

*Φωτογραφία αρχείου