Καβάλα: Δύο άτομα βρέθηκαν τραυματισμένα σε αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση «μυρίζει» ναρκωτικά, καθώς στο ένα άτομο βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικές ουσίες-Νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Καβάλας

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου στην περιοχή της Καλαμίτσας στην Καβάλα, μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο με δύο επιβάτες βγήκε εκτός πορείας και τράκαρε σε τσιμεντένια κολόνα παρακείμενης οικίας, όμως το παράδοξο δεν έγκειται στο ατύχημα.




Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το δεύτερο άτομο ήταν τραυματισμένο στο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αδέρφια, χρήστες ναρκωτικών -γνωστοί στις αστυνομικές αρχές της Καβάλας- οι οποίοι διαπληκτίστηκαν, με τον έναν -ο οποίος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών- να τραυματίζει τον άλλον για κάποια διαφωνία την οποία είχαν.

Και οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καβάλας και νοσηλεύονται φρουρούμενοι εκτός κινδύνου, ενώ στον έναν εκ των δύο επιβατών βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικές ουσίες.