Εντοπίστηκε στην Ροδόπη, συνελήφθη στον Άγιο Σίλα…

Συνελήφθη 27χρονος διακινητής που οδηγούσε ΙΧΕ χωρίς δίπλωμα και προωθούσε στη χώρα 5 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (21-12), στην Καβάλα, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 27χρονο οδηγό ΙΧΕ αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας.

Τελικά, στο ύψος του Αγίου Σίλα Καβάλας, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα 5 μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε το παραπάνω ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.