Ο Γιάννης Καραμανλής νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας

Ο Σερραίος αξιωματικός που υπηρετεί από το Νοέμβριο στην Καβάλα, ήταν απ’ τις αρχές του 2017 Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης – Παραμένουν στις θέσεις τους οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές Κώστας Σιμούδης και Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Ο Γιάννης Καραμανλής θα είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων στην ανώτατη ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο νέος αστυνομικός διευθυντής, που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Γκράνα ο οποίος αποστρατεύτηκε, υπηρετεί ήδη από το Νοέμβριο στην Καβάλα έχοντας μετατεθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης, όπου είχε τοποθετηθεί από το τέλος Ιανουαρίου του 2017, όταν πήρε προαγωγή στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Κατάγεται από την Άνω Καμήλα Σερρών και στην μέχρι στιγμής θητεία του έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις στις Σέρρες καθώς και στο επιτελείο της ΑΔ Σερρών, πριν μετατεθεί στην Ξάνθη.

Σε ότι αφορά τους Αστυνομικούς υποδιευθυντές της ΑΔ Καβάλας, παραμένουν στις θέσεις τους οι Κώστας Σιμούδης και Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Πρώτη επίσκεψη γνωριμίας με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο

O απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, Υπτγος Γεώργιος Γκράνας, συνοδευόμενος από το νέο Αστυνομικό Διευθυντή θα επισκεφτούν την Πέμπτη (21/2) στις 12.30 τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο στο γραφείο του.