Βρέθηκαν οι κλέφτες του γηροκομείου της Καβάλας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οι δύο από τους οποίους βρίσκονται ήδη στη φυλακή για παρόμοια αδικήματα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες, κλοπή από γηροκομείο, που διαπράχθηκε την 19-3-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 ημεδαπών, ηλικίας 50, 40 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι δράστες ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19-3-2019 διέρρηξαν γηροκομείο στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ένα ερμάριο που περιείχε χρήματα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 30 ετών βρίσκονται έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.