«Μίλησε» με πιστόλι (κρότου) και σπαθί

Συνελήφθη 65χρονος αλλοδαπός για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 63χρονου λόγω προσωπικών διαφορών

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5), στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 65χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, ο 65χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών με 63χρονο ημεδαπό, πυροβόλησε με πιστόλι 2 φορές στον αέρα, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση σπαθιού επιχείρησε να τραυματίσει τον 63χρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Μετά από σχετική καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, καθώς επίσης κατέσχεσαν 1 πιστόλι κρότου – αερίου, 3 φυσίγγια κρότου – αερίου και 1 μεταλλικό σπαθί, συνολικού μήκους 94 εκατοστών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.