Καβάλα: Άφησε τα κλειδιά στη μίζα και το αυτοκίνητό του… «έκανε φτερά»!

Το όχημα εκλάπη από δύο νεαρούς στο Χρυσοχώρι και βρέθηκε στο Δροσερό - Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από... τέσσερις μήνες!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομικές έρευνες, κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 7ης Μαρτίου 2019 στον νομό Καβάλας. Από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 28 και 22 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το μεσημέρι της 7-3-2019, σε αγροτική περιοχή του Χρυσοχωρίου  Καβάλας, οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία 38χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν ανασφάλιστο με τα κλειδιά στη μίζα.
Στο πλαίσιο των ερευνών το απόγευμα της ίδιας ημέρας, βρέθηκε στο Δροσερό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.