Stop σε δύο οικογένειες που ήθελαν να «πετάξουν» με πλαστά διαβατήρια στη Γερμανία

Συνελήφθησαν 4 άτομα, τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο Αννόβερο και το Μόναχο από το αεροδρόμιο της Καβάλας

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης (25-7), στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 4 αλλοδαποί, ηλικίας 39, 27, (άντρες), 37 και 22  (γυναίκες) ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Γερμανία.

Ειδικότερα:

  • Οι 2 δράστες, ηλικίας 39 και 37 ετών, μετέβησαν στο παραπάνω αεροδρόμιο, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Αννόβερο Γερμανίας, κάνοντας χρήση 4 πλαστών διαβατηρίων των αρχών του Λουξεμβούργου.
  • Οι 2 δράστες, ηλικίας 27 και 22 ετών, μετέβησαν στο παραπάνω αεροδρόμιο, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας, κάνοντας χρήση 4 παραποιημένων δελτίων ταυτοτήτων των ιταλικών αρχών.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.