Ούτε τώρα «πέρασαν» οι πλαστές Ιταλικές ταυτότητες…

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Καβάλας 4 άτομα, τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα στη Γερμανία με πλαστά έγγραφα

Αυξάνονται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά αλλοδαπών που προσπαθούν να ταξιδέψουν σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης με πλαστές Ιταλικές ταυτότητες. Τα τελευταία σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (1-8-2019), στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, όπου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 4 αλλοδαποί, ηλικίας 43, 30 (άντρες), 41 και 28 (γυναίκες) ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Γερμανία.

Συγκεκριμένα:

  • Οι 2 δράστες, ηλικίας 43 και 41 ετών, μετέβησαν στο παραπάνω αεροδρόμιο, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας, κάνοντας χρήση 4 πλαστών δελτίων ταυτοτήτων των ιταλικών αρχών.
  • Οι άλλοι δύο δράστες, ηλικίας 30 και 28 ετών, μετέβησαν στο παραπάνω αεροδρόμιο, μαζί με το ανήλικο τέκνο τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας, κάνοντας χρήση 3 πλαστών δελτίων ταυτοτήτων των ιταλικών αρχών.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.