Νέες συλλήψεις για παρεμπόριο σε Νέα Πέραμο και Κεραμωτή

Κατασχέθηκαν συνολικά 116 είδη παρεμπορίου και επιβλήθηκαν σε 39χρονο ημεδαπό και 34χρονο αλλοδαπό τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι συλλήψεις από την Ελληνική Αστυνομία, για άσκηση πλανόδιου και υπαίθριου εμπορίου χωρίς την απαιτούμενη άδεια στην Καβάλα. Οι δύο νέες συλλήψεις αφορούν περιστατικά στη Νέα Πέραμο και την Κεραμωτή.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (21-8-2019), στη Νέα Πέραμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου, 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση είδη παρεμπορίου, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν 20 είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη στην Κεραμωτή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, 34χρονος αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση είδη παρεμπορίου, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν 96 είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.