Φονικό στη Χρυσούπολη: Νέα δεδομένα στην υπόθεση-Άλλη ήταν η αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη

Δεν πυροβόλησε τα θύματα για τη θέση πάρκινγκ και παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία-Τι αναφέρει στο KAVALA POST ο δικηγόρος του δράστη Μιχάλης Τικόπουλος-Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας θα οδηγηθεί ο 42χρονος δράστης, όπου θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2019 πυροβόλησε και σκότωσε στη Χρυσούπολη Καβάλας έναν 42χρονο και τη μητέρα του, 67 ετών (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Ωστόσο η αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη δεν ήταν η θέση πάρκινγκ την οποία χρησιμοποιούσε το θύμα για να βάλει το φορτηγό του.

Όπως αναφέρει στο KAVALA POST ο δικηγόρος του θύματος, γνωστός ποινικολόγος της Καβάλας Μιχάλης Τικόπουλος, ο δράστης και τα θύματα είχαν πολλές διαφορές εδώ και χρόνια ως γείτονες.

Σύμφωνα με τον κ. Τικόπουλο και με τα όσα τού μετέφερε ο πελάτης του, τα δύο θύματα μπήκαν στο σπίτι του δράστη και επιτέθηκαν στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να «θολώσει», να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει μάνα και γιο, ενώ ακολούθως παραδόθηκε αυτοβούλως στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το διπλό φονικό

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2019 στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο δράστης ευρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο της οικίας του, στη Χρυσούπολη Καβάλας, κατόπιν διαπληκτισμού με δύο ημεδαπούς, έναν 42χρονο και μία 67χρονη, τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα, τραυματίζοντάς τους  θανάσιμα.

Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 1 κυνηγετική καραμπίνα και 3 κάλυκες.

Ο 42χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.