Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη ενός διακινητή και 6 μη νόμιμων μεταναστών

Του έγινε σήμα να σταματήσει σε έλεγχο στην παλαιά εθνική Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (24-8-2019), στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο, οδηγό ΙΧΕ αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Ο διακινητής και οι μη νόμιμοι μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και Δράμας, όπου παρέμειναν για νοσηλεία.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.