Συνελήφθη 18χρονος που είχε «ανοίξει» μαγαζιά σε Καβάλα και Ελευθερούπολη

Ο νεαρός μέσα σε 48 ώρες διέρρηξε τέσσερα καταστήματα και επιπλέον έκλεψε και δύο μηχανάκια!

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας δύο (2) κλοπές δικύκλων και τέσσερις (4) κλοπές από καταστήματα, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, στον νομό Καβάλας.

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου 2019 στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, στην πόλη της Καβάλας και στην Ελευθερούπολη, ο δράστης διέπραξε κλοπές από τρία καταστήματα, ενώ σε άλλη μία περίπτωση διέρρηξε κατάστημα χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του.
Επιπλέον αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Καβάλας. Κατά τη διάπραξη των κλοπών αφαίρεσε από το εσωτερικό των καταστημάτων, διάφορα χρηματικά ποσά και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα  Ασφαλείας Καβάλας.