Κινηματογραφική καταδίωξη από την Καβάλα μέχρι τη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Για 150 χιλιόμετρα η αστυνομία κυνηγούσε διακινητή παράνομων μεταναστών στην Εγνατία Οδό, με τον οδηγό του ύποπτου οχήματος να σπάει τις μπάρες στα διόδια της Μουσθένης και να συλλαμβάνεται στη Θεσσαλονίκη

Καταδίωξη με τη μορφή χολιγουντιανής ταινίας, η οποία άρχισε σχεδόν από την Καβάλα και έλαβε τέλος στη Σταυρούπολη, εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019.

Όλα ξεκίνησαν όταν οδηγός βαν αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών στα διόδια της Μουσθένης στην Καβάλα, ανέπτυξε ταχύτητα σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων και συνέχισε τρελή πορεία μέσω της Εγνατίας Οδού έως και τη Θεσσαλονίκη.




Στο ύψος του πρώην Δημαρχείου Σταυρούπολης, στην οδό Λαγκαδά, περιπολικά της αστυνομίας που συμμετείχαν στην καταδίωξη έκοψαν τον δρόμο στον οδηγό του βαν, που αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε, στο ΙΧ όχημα επέβαιναν περί τους 20 παράνομους μετανάστες. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό εάν στους επιβαίνοντες υπήρχαν ένας ή παραπάνω διακινητές μεταναστών.

Δείτε βίντεο από το σημείο στο οποίο σταμάτησε το βαν

*Πηγή: voria.gr **Φωτογραφία αρχείου