Καβάλα: Κρατείται 29χρονος ως βασικός ύποπτος για «παρενόχληση» παιδιών

Ο νεαρός, κάτοικος Καβάλας, αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς σύμφωνα με μάρτυρες, «παρενόχλησε» ένα κορίτσι βγάζοντας μπροστά του τα ρούχα του

Ένα ανησυχητικό και ασυνήθιστο για την πόλη της Καβάλας συμβάν γνωστοποιήθηκε μέσω facebook το βράδυ της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019, όταν μία πολίτις κατήγγειλε δημόσια ότι ένας άντρας «παρενόχλησε» ένα κορίτσι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη βγάζοντας μπροστά του τα ρούχα του και μάλιστα μέρα μεσημέρι (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Με τη δημοσιοποίηση από τα Κοινωνικά Δίκτυα της καταγγελίας, έτερος Καβαλιώτης «κατέθεσε» τη μαρτυρία της γυναίκας του ότι λίγες μέρες πριν, επί της οδού Υψηλάντου στη Δεξαμενή, ένας άνδρας εθεάθη να περπατά… ολόγυμνος στον δρόμο, με τις εικασίες να δίνουν και να παίρνουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.




Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και προέβη σε προσαγωγές υπόπτων, ενώ οι μάρτυρες κλήθηκαν για αναγνώριση. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές (χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση) αναγνωρίστηκε ένας εξ αυτών ως βασικός ύποπτος, 29 χρόνων, κάτοικος Καβάλας, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.