Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην (παραλιακή) Εγνατία

Δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις κατολισθήσεις στο οδόστρωμα

Την παράταση της απόφαση της για διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για λόγους ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (παραλιακή), από Χ/Θ 149,000 (Α/Κ Αγίου Ανδρέα) έως Χ/Θ 145,000, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, πάνω από τη Ν. Πέραμο, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας.

Η αρχική απόφαση εκδόθηκε στις 26 Νοεμβρίου και πλέον ανανεώνεται μέχρι και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. Στο χρονικό αυτό διάστημα και κατά τη διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας για την αποκατάσταση της οδού, συνεπεία κατολίσθησης  που προκλήθηκε εξαιτίας των δυσμενών καιρικών φαινομένων η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με εκτροπή εντός του οικισμού της Ν. Περάμου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας που δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ίδιο σημείο μόνο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση περάτωσης των εργασιών η οδός να δοθεί στην κυκλοφορία μόνο μετά τον επανέλεγχο των αρμοδίων μηχανικών της ΠΕ Καβάλας και τη σύμφωνη γνώμη του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.