Υπόθεση υπεξαίρεσης 4,2 εκ. ευρώ: Ομολόγησαν οι 2 από τους 3 συλληφθέντες

Τί δήλωσαν μέσω των δικηγόρων τους-Εν αναμονή της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα μετά την πολύωρη απολογία τους-Κανένα νεώτερο από τα 800.000 ευρώ τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα

Μετά από μια πολύωρη διαδικασία η οποία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 17:00 το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η απολογία των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 4,2 εκ. ευρώ από εταιρία security στον Νομό Καβάλας.

Οι δύο εκ των τριών ομολόγησαν την πράξη τους και ζήτησαν συγνώμη, ενώ ο τρίτος και νεαρότερος αρνήθηκε τη συμμετοχή του, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι άλλοι δύο συλληφθέντες.




Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του πρώην διευθυντή της εταιρείας security, αναφερόμενος στα όσα ανέφερε ο πελάτης του στον ανακριτή, τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι ομολόγησε ότι πήρε τα χρήματα και ότι ο σχεδιασμός ήταν δικός του, δηλαδή ο τρόπος αφαίρεσης των χρημάτων. Δεν γνωρίζει, όμως, πού βρίσκονται τα υπόλοιπα 800.000 ευρώ, τα οποία, όπως ανέφερε, δεν τα ξόδεψε ο ίδιος. Δήλωσε, δε, μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά του και από τους συναδέλφους του, ομολογώντας ότι τα λεφτά θα τα μοιράζονταν μισά μισά με τον 64χρονο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο γιος του 64χρονου δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, κάτι που τόνισε και ο 64χρονος συλληφθείς, ενώ με τη σειρά του και ο γιος του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Νωρίς το βράδυ αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τους τρεις συλληφθέντες.