Καβάλα: Στη φυλακή και ο τρίτος κατηγορούμενος για τη διακεκριμένη κλοπή των 4,2 εκ. ευρώ

Ο 64χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων εξήλθε του Νοσοκομείου Καβάλας και μεταφέρθηκε στις φυλακές της Θεσσαλονίκης

Προφυλακίστηκε στις φυλακές της Θεσσαλονίκης και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, ο 64χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων ο οποίος κατηγορήθηκε για διακεκριμένη κλοπή .

Ο 64χρονος άντρας έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων και ενώ κρατείτο στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ένιωσε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, οπότε διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Όσον αφορά τους άλλους δυο κατηγορούμενους, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας φύλαξης έχει μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, ενώ ο 41χρονος, γιος του 64χρονου και κουμπάρος του 44χρονου, μεταφέρθηκε στις φυλακές της Νιγρίτας.

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων μετά την πολύωρη ανάκρισή τους (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).