Υπόθεση 4,2 εκ. ευρώ: Προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησής τους υπέβαλαν οι 3 κατηγορούμενοι

Επί της προσφυγής αναμένεται έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα

Προσφυγές κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησής τους που εκδόθηκαν από την Αναπληρώτρια Ανακρίτρια Πρωτοδικών Καβάλας κατέθεσαν οι 3 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της υπεξαίρεσης των 4,2 εκ. ευρώ από εταιρία φύλαξης χρημάτων στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Με αίτημά τους οι 3 ζητούν την επανεξέταση της προσωρινής κράτησής τους. Υπενθυμίζεται ότι οι 2 από τους 3 κατηγορούμενους έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους στην υπόθεση με τον τρίτο να αρνείται κάθε συμμετοχή. Άπαντες έχουν ήδη προφυλακιστεί και βρίσκονται σε σωφρονιστικά καταστήματα σε Κομοτηνή, Νιγρίτα και Θεσσαλονίκη.




Επί της προσφυγής των 3 αναμένεται έκδοση βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Καβάλας σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ερωτηθείς από το KAVALA POST για τη νέα αυτή εξέλιξη της υπόθεσης, ο συνήγορος των δύο εκ των τριών κατηγορουμένων, του 64χρονου ιδιοκτήτη του συνεργείου αυτοκινήτων στα Αμισιανά Καβάλας και του υιού του, Σταύρος Καϊτατζής δήλωσε: «Οι δικαστές θα έχουν ένα άξιον λόγου αντικείμενο να κρίνουν τόσο σε νομικό όσο και σε ουσιαστικό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».