Το «αντίο» του Νικόλαου Μενεξίδη

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ που αποστρατεύεται από την ΕΛΑΣ με το βαθμό του αντιστρατήγου

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκε σ’ αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, απέστειλε ο αντιστράτηγος ε.ο.θ. Νίκολαος Μενεξίδης, ο οποίος αποστρατεύτηκε με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο πρώην πλέον προϊστάμενος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρθηκε στους συναδέλφους του που ήταν συνοδοιπόροι του στην προσπάθεια για ένα ασφαλές περιβάλλον στη χώρα, σε όλες τις Αρχές της ΑΜΘ καθώς και στην οικογένεια του για την κατανόηση και τη συμπαράσταση.

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Νικόλαου Μενεξίδη αναφέρει σχετικά:

«Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία με αξιοπρέπεια, τιμιότητα, σεβασμό και δοτικότητα.
Έφτασα ως εδώ έχοντας συνοδοιπόρους όλους τους συναδέλφους μου ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, οι οποίοι μου παρείχαν αμέριστα την υποστήριξή τους με την εργατικότητα και το φιλότιμό τους και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο, στη μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές περιβάλλον της Χώρας μας.
Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές Αρχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και την συμπαράσταση τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τη συνεργασία μας.
Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την κατανόηση και την συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση
Νικόλαος Μενεξίδης Αντιστράτηγος ε.ο.θ.»