Περιστατικό σε ταράτσα της Καβάλας: Επίδοξος διαρρήκτης «έπεσε» πάνω σε λιμενικό και… «τιμωρήθηκε»!

Για... κακή του τύχη ο δράστης λογάριασε χωρίς τον... λιμενικό υπάλληλο που διέμενε στον τελευταίο όροφο της οικοδομής και συνελήφθη!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο της Καβάλας όταν μια φαινομενική απόπειρα διάρρηξης κατέληξε σε σύλληψη του επίδοξου δράστη από… ένοικο της πολυκατοικίας!

Συγκεκριμένα, ήταν 22:20 όταν στους επάνω ορόφους οικοδομής που βρίσκεται στην αρχή της οδού Βενιζέλου στην Καβάλα, ακούστηκε θόρυβος από τζάμια που σπάνε. Όταν λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος περίπου θόρυβος ακούστηκε για δεύτερη φορά, ο ένοικος του πέμπτου ορόφου, λιμενικός στο επάγγελμα, ανέβηκε στην ταράτσα για να δει τι συμβαίνει, έχοντας, βέβαια, φροντίσει να είναι κατάλληλα «προετοιμασμένος» για κάθε ενδεχόμενο…

Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι κάποιος είχε σπάσει την τζαμόπορτα που οδηγεί στην ταράτσα, καθώς και το παρακείμενο παράθυρο. Ο λιμενικός βγήκε στην ταράτσα, αρχικά δεν είδε κάτι, ωστόσο κατόπιν μιας σύντομης περιμετρικής έρευνας, βρήκε έναν άνδρα να κρύβεται στο «σύνορο» με τη διπλανή πολυκατοικία. Ο λιμενικός αμέσως τον ακινητοποίησε και κάλεσε την Αστυνομία που κατέφθασε λίγα λεπτά αργότερα και τον συνέλαβε.




Ο επίδοξος διαρρήκτης είναι ημεδαπός, 26 ετών και ισχυρίστηκε ότι προσέγγισε την πολυκατοικία όπου διέμενε ο λιμενικός από τη διπλανή οικοδομή. Προφανές κίνητρο της «εισόδου» του είναι η διάρρηξη, ωστόσο ο ίδιος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έφερε επάνω του κάποιο όπλο ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Ο συλληφθείς θα οδηγεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση θα διενεργήσει το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Φωτογραφία αρχείου