Μπλόκο σε 4 διακινητές και 12 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν σε διάστημα 4 ημερών στο Δέλτα του Έβρου, στη Ροδόπη και στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Ελαιοχωρίου

Συνελήφθησαν, το χρονικό διάστημα από 1 έως και 4-3-2020, στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, 4 αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 29, 27, 19 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα:

1) Την 1-3-2020 το πρωί, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, πλωτή περιπολία αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβε τον 29χρονο, διότι μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα, με τη χρήση βάρκας που διέθετε εξωλέμβια μηχανή, 3 μη νόμιμους μετανάστες.

2) Την 1-3-2020 το βράδυ, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες.

3) Την 4-3-2020 το πρωί, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος Ελαιοχωρίου), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν δύο δράστες, ηλικίας 27 και 19 ετών, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα 5 μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα, μία βάρκα, μία εξωλέμβια μηχανή και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.