Την έπεισε να καταθέσει 3.000 ευρώ για να καταβληθεί η υποτιθέμενη αναδρομική σύνταξη του πατέρα της

Το περιστατικό συνέβη στη Δράμα-Η απάτη αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία του περιστατικού και τις έρευνες των αστυνομικών-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης Ελληνίδας

Δικογραφία σε βάρος 21χρονης Ελληνίδας σχηματίστηκε από αστυνομικούς στη Δράμα, καθώς εμπλέκεται σε υπόθεση εξαπάτησης η οποία διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 στη γειτονική πόλη.

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο τράπεζας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι ο πατέρας της δικαιούται αναδρομική σύνταξη, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.

Συγκεκριμένα, την έπεισε να καταθέσει 3.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τακτοποιηθούν δήθεν οφειλές του πατέρα της και στη συνέχεια να καταβληθεί η υποτιθέμενη αναδρομική σύνταξη. Μετά την καταγγελία του περιστατικού και τις έρευνες των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει στην 21χρονη.

Η δικογραφία η οποία σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.