Καβάλα: Μαχαιρώθηκε νεαρός μετά από λογομαχία

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών-Αναζητείται ο δράστης, ενώ το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Καβάλας-Παράπονα των κατοίκων για συνεχή περιστατικά βίας

Μπροστά σε ένα σκηνικό βίας με μαχαιρώματα και τραυματισμό βρέθηκαν οι περαστικοί στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού στην πόλη της Καβάλας το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου 2020.

Δύο νεαροί, ηλικίας 26 και 17 ετών αντίστοιχα, άρχισαν να λογομαχούν στην οδό Τζαβέλα, με τον 17χρονο να «τραβάει» μαχαίρι και να τραυματίζει ελαφρά τον 26χρονο στο χέρι και στον λαιμό, ενώ στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο της Καβάλας όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τον τραυματισμό του να κρίνεται επιφανειακός και συνεπώς ελαφρύς, ενώ η Αστυνομία αναζητάει τον νεαρό που τον μαχαίρωσε.

Πάντως, σύμφωνε με τους κατοίκους της περιοχής, το τελευταίο διάστημα είναι συνεχή τα περιστατικά βίας, κυρίως μεταξύ νεαρών, ενώ δεν είναι λίγα και τα περιστατικά κλοπών τα οποία έχουν αναφερθεί.