Καβάλα: Σύλληψη γυναίκας που μετέφερε με αυτοκίνητο μη νόμιμο μετανάστη

Έγιναν αντιληπτοί όταν δεν σταμάτησαν σε σήμα ελέγχου αστυνομικών - Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη δυο εβδομάδες πριν

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 28 Ιουλίου 2020 στην Εγνατία Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, μία ημεδαπή η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, πλην όμως η οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία της και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τη δράστιδα και έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, τον οποίο μετέφερε παράνομα στην  ενδοχώρα με το παραπάνω όχημα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 13-7-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.