Καβάλα: Σκότωσε έξι αιγοπρόβατα και έναν σκύλο πέφτοντας πάνω τους κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στην Αθήνα και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας-Ο δράστης συνελήφθη για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του ΚΟΚ

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2020 στην επαρχιακή οδό Κρυονερίου-Βουνοχωρίου Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα το οποίο οδηγούσε προσέκρουσε σε κοπάδι αιγοπροβάτων, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 6 αιγοπρόβατα και 1 σκύλο.

Από την αστυνομική έρευνα η οποία ακολούθησε προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας τις οποίες έφερε είναι πλαστές.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, καθώς και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.