Οι προστατευτικές μπάρες σταμάτησαν τους διακινητές

Σύλληψη 2 διακινητών, που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες – Δε σταμάτησαν σε σήμα της αστυνομίας – Αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας (26-10-2020), από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 2 αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί  πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό ΙΧΕ αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όπου προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό – διακινητή και τον συνοδηγό – συνεργό του, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίες που έφερε το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, ενώ ο οδηγός – δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σημειώνεται ότι και οι δύο διακινητές αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, οι πινακίδες κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.