Δολοφονία Γρηγοριάδη: «Έφοδος» της Αστυνομίας σε σπίτι στο Οφρύνιο. Πληροφορίες για δύο προσαγωγές [βίντεο]

Στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του θύματος «δείχνουν» προσωπικές διαφορές πίσω από τη στυγερή δολοφονία - Η Αστυνομία θεωρεί ότι οι δράστες δολοφόνησαν τον 42χρονο μέσα σε σπίτι και στη συνέχεια των μετέφεραν στην ερημική τοποθεσία στη Νιγρίτα Σερρών

Έφοδος της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2020 σε σπίτι στην παραλία του Οφρυνίου Καβάλας, για την υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό Κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών.

Οι αρχές από την αρχή εκτιμούσαν ότι ο άτυχος άνδρας δεν δολοφονήθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του και το αυτοκίνητο του καθώς η αμφίεση του αλλά και ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του οδηγούσαν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι οι δράστες τον δολοφόνησαν μέσα σε σπίτι και στη συνέχεια των μετέφεραν στην ερημική τοποθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι αρχές έχουν προσαγάγει δύο άτομα για την υπόθεση. Οι αρχές είχαν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό τηλέφωνο του θύματος, υλικό από κάμερες της περιοχής ενώ ερευνούσαν και τις σχέσεις του με κατοίκους της περιοχές καθώς εκτιμούσαν ότι η δολοφονία είχε ως κίνητρο τις προσωπικές διαφορές.

Πηγή: iefimerida.gr