Καβάλα: «Κινηματογραφική» καταδίωξη και σύλληψη δύο ατόμων στο κέντρο της πόλης

Ο έλεγχος σε αυτοκίνητο έφερε «επεισοδιακή» σύλληψη μετά από έντονη λογομαχία και χειροδικία!

Περίπου στις 14:00 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2021 ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Καβάλας με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να καταδιώκουν «ύποπτο» όχημα και στη συνέχεια να συλλαμβάνουν με τρόπο «επεισοδιακό» τους δύο επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα, τρία στελέχη της ΔΙΑΣ που επέβαιναν σε δύο μηχανές ακολουθούσαν ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που κινούνταν επί της οδού Βενιζέλου. Μόλις το όχημα «βγήκε» στην οδό Κουντουριώτου και έστριψε προς την Παναγία, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στην αρχή της οδού Θεοδώρου Πουλίδου.

Πραγματοποίησαν έλεγχο στον οδηγό και τον συνοδηγό, αλλά γρήγορα η κατάσταση «βγήκε» εκτός ελέγχου, με τον πρώτο να στρέφεται με τρόπο βίαιο κατά των οργάνων της τάξης, να βρίζει, να φωνάζει και να… χειροδικεί!

Η «φασαρία» τράβηξε το ενδιαφέρον των διερχόμενων αλλά και των περιοίκων. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα για «ενίσχυση» της προσπάθειας που κατέληξε σε σύλληψη των δύο επιβατών του ΙΧΕ αυτοκινήτου στο… έδαφος, αφού ο «εν εξάλλω» οδηγός έβριζε, έφτυνε και… κλοτσούσε τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να του περάσουν χειροπέδες.

Αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να απαθανατίσουν το περιστατικό με το κινητό τους τηλέφωνο, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν να τους αποθαρρύνουν λέγοντάς τους πως «αυτό είναι παράνομο».