Θάσος: Γυναίκα-«αράχνη» εξαπάτησε διαδικτυακά υποψήφιο αγοραστή φορτηγού και του «πήρε» 2.500 ευρώ

Ο παθών εντόπισε αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και πείστηκε να καταθέσει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό δίχως η αγοραπωλησία να λάβει χώρα ποτέ

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθόσον προέκυψε η εμπλοκή της σε υπόθεση εξαπάτησης πολίτη.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έτερης ημεδαπής, η οποία εμπλέκεται σε περίπτωση απάτης με τη μέθοδο της αγοραπωλησίας σε βάρος άλλου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο παθών εντόπισε αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με πώληση ΙΧΦ αυτοκινήτου και επικοινώνησε με τον υποτιθέμενο πωλητή καθώς και με έναν ακόμη συνεργό του.

Κατά την επικοινωνία τους οι δράστες κατάφεραν με διάφορα τεχνάσματα να εξαπατήσουν τον παθόντα και να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 2.480 ευρώ, τα οποία κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό της δράστιδας, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.