Η «συμμορία» με «ορμητήριο» τον Άγιο Ανδρέα στον Ανακριτή: Ποιοι προφυλακίζονται, ποιοι αφέθηκαν ελεύθεροι

Τι «έδειξε» η πολύωρη διαδικασία των απολογιών στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Ενώπιον του Ανακριτή Καβάλας εμφανίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 20 Μαΐου 2021 οι πέντε (5) από τους συνολικά έξι (6) συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών οι οποίοι «πιάστηκαν» με πάνω από 3 κιλά ινδικής κάνναβης που έκρυβαν στο «ορμητήριό» τους, το χωριό του Αγίου Ανδρέα [διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφίες πατώντας εδώ].

Από την πολύωρη διαδικασία της Ανάκρισης «κατέπεσε» η θεωρία της εγκληματικής οργάνωσης, ήτοι της «συμμορίας» ή «σπείρας» όπως αρχικά είχε εννοηθεί, με τους τέσσερις (4) αλλοδαπούς δράστες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τους δύο (2) ημεδαπούς για συνδρομή.

Οι δύο (2) ημεδαποί, μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους και ο δεύτερος δίχως περιοριστικούς όρους, ενώ ελεύθερη αφέθηκε και η μία (1) αλλοδαπή συλληφθείσα.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο (2) από τους τρεις αλλοδαπούς με τον πρώτο να αναμένεται να οδηγηθεί στη Φυλακή Ανηλίκων του Βόλου και τον δεύτερο στο Κατάστημα Κράτησης της Κομοτηνής.

Λόγω της παρέλευσης του ωραρίου, ο τρίτος αλλοδαπός συλληφθείς θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Καβάλας το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021.