Καβάλα: «Αλυσιδωτές» διαρρήξεις με τη μέθοδο του σπασίματος της τζαμαρίας

Οι δράστες «έπιασαν δουλειά» σε Δεξαμενή και Τίμιο Σταυρό και προξένησαν μεγαλύτερες ζημιές κατά τη διάρρηξη από τα ποσά που κατάφεραν να κλέψουν

Λίγες μετά τη διάρρηξη σε pet shop στην 7ης Μεραρχίας στην Καβάλα [διαβάστε εδώ] ακολούθησε μπαράζ διαρρήξεων με τη μέθοδο του σπασίματος της τζαμαρίας.

Αυτήν τη φορά ο δράστης ή οι δράστες «έπιασαν δουλειά» σε δύο επιχειρήσεις στην οδό Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Δεξαμενής και σε μία στον Τίμιο Σταυρό. Δρώντας ατά τις νυχτερινές ώρες, έσπασαν τις γυάλινες πόρτες των επιχειρήσεων και έκλεψαν μικρά ποσά από τις ταμειακές μηχανές, πριν εξαφανιστούν.

Οι ιδιοκτήτες ενημερώθηκαν από την Ασφάλεια Καβάλας, η οποία μαζί με την ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσαν στα σημεία, ενώ οι διαρρήκτες προξένησαν μεγαλύτερες ζημιές στις επιχειρήσεις, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν σε αυτές, σε σχέση με τα ποσά που αφαίρεσαν.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι διαρρήξεις και οι απόπειρες διαρρήξεων στην πόλη της Καβάλας, αλλά και σε χωριά, με τους δράστες να επιλέγουν κατά κύριο λόγο επιχειρήσεις σε ισόγεια, ενώ η Αστυνομία της Καβάλας διενεργεί εκτενείς έρευνες και ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.