Η καταδίωξη του διακινητή σταμάτησε στη Γαληψό

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή για μεταφορά 6 μη νόμιμων μεταναστών – Δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και όταν ο αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε προσπάθησε να διαφύγει πεζός

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 9-3-2022, στον οικισμό της Γαληψού Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός, πλην όμως εντοπίσθηκε και συνελήφθη με την συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.