«Ήταν μια ήσυχη οικογένεια»: Σοκαρισμένος ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας από τη δολοφονία της φαρμακοποιού

Τι λέει για το ζευγάρι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης και η ανάρτηση της υπαλλήλου του φαρμακείου

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καβάλας η είδηση της δολοφονίας της 43χρονης φαρμακοποιού στις Πηγές του Δήμου Νέστου από τον 55χρονο άνδρας της ο οποίος κατόπιν αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του [διαβάστε εδώ και εδώ].

Το ζευγάρι ζούσε στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας, με την τοπική κοινωνία να μην μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εξελίχθηκε, καθώς οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια που δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν πιστεύουμε ότι έγινε αυτό το πράγμα. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ευγενικοί άνθρωποι. Δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα. Το Πάσχα ήταν όλοι στην εκκλησία. Έδειχναν αγαπημένοι, κανείς στο χωριό δεν υποπτεύονταν το παραμικρό. Η κοπέλα ήταν πάντα πρόσχαρη. Ο άντρας της δεν κινούνταν πολύ στο χωριό, αλλά έδειχνε ήσυχος άνθρωπος. Όλοι σκεφτόμαστε τα δύο ανήλικα παιδιά τους και το σοκ που υπέστησαν», δήλωσε στο KAVALA POST ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

«Δεν πιστεύω αυτό που γράφω…»

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα το οποίο ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η υπάλληλος του φαρμακείου της αδικοχαμένης 43χρονης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε, κάνοντας μνεία στα παιδιά της φαρμακοποιού, «παιδιά που είναι και δικά μου, είναι όλων μας…».

Το μήνυμα της υπαλλήλου του φαρμακείου

«Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου. Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο… Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν. ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη…».