Γυναικοκτονία στις Πηγές: Ο δράστης προσπάθησε να «θολώσει τα νερά», στέλνοντας SMS από το κινητό της γυναίκας του…

Τι αποκάλυψε στην τηλεόραση του MEGA η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρεις για το φονικό στις Πηγές Νέστου έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, συμπληρώνοντας το «παζλ» μιας αποτρόπαιας πράξης που έχει συγκλονίσει τις κοινότητες του Αμυγδαλεώνα, του Νέστου αλλά και το πανελλήνιο.

Το πρωί του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022, η υπάλληλος του φαρμακείου της Αΐντας Παπαδοπούλου μίλησε στην τηλεόραση του MEGA, αποκαλύπτοντας κινήσεις του 55χρονου δράστη, αφού ο ίδιος είχε στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του.

Όπως δήλωσε η Βάσω Αφεντούλη, αρχικά, ο 55χρονος τής τηλεφώνησε για να της ζητήσει τα «δεύτερα» κλειδιά του φαρμακείου, με το πρόσχημα ότι «δεν κατέβαιναν τα στόρια της βιτρίνας», τα οποία και του παρέδωσε λίγο μετά.

Στις 20:10 της ίδιας μέρας, και ενώ η υπάλληλος τηλεφωνούσε στη 43χρονη για να τη ρωτήσει «γιατί δεν ανοίγει το φαρμακείο», δέχθηκε ένα γραπτό μήνυμα-SMS από το κινητό της φαρμακοποιού το οποίο έλεγε: «Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ με έναν μηχανικό».

Η υπάλληλος του φαρμακείου επίσης δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι μόλις μια εβδομάδα πριν το τραγικό συμβάν, η ίδια η Αΐντα Παπαδοπούλου τής εκμυστηρεύτηκε ότι σκόπευε να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της, ότι «δεν άντεχε άλλο την πίεση» και ότι «ήθελε να απελευθερωθεί».

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, τίποτε δεν μαρτυρούσε ότι εντός του γάμου υπήρχε βία ή κάποιου άλλου είδους «κακοποιητική συμπεριφορά» ικανής να κινήσει υποψίες στην ίδια…