Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα SMS του ζευγαριού δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία

Τα μηνύματα που έστειλε ο 55χρονος ήταν ουσιαστικά και η τελευταία ευκαιρία που της έδινε πριν τη δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια μέσα στο φαρμακείο της

2ημέρες πριν από το στραγγαλισμό της άτυχης γυναίκας στην Καβάλα, ο 55χρονος ασκούσε πιέσεις στην 43 για να μη χωρίσουν, όμως από τις απαντήσεις του θύματος φαίνεται πως η πίεση που ασκούσε δεν είχε αποτέλεσμα.

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν ζευγάρι εκείνος πάντα της μιλούσε με μία υποκριτική γλυκύτητα και αβρότητα χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμός όπως «μωρό μου, αγάπη μου, και ψυχή μου», ωστόσο το θύμα γνώριζε καλά πως όλα αυτά δεν ήταν τίποτα παραπάνω παρά μία ακόμα παράσταση και μοχλός πίεσης για να περάσει το δικό του.

Τοn διάλογο που αντάλλαξαν μέσω γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα αποκαλύπτει η RealNews. Ένα 48ωρο πριν από το έγκλημα, ο δράστης ρωτούσε την άτυχη σύζυγό του αν μετάνιωσε για το διαζύγιο.

«Πώς είσαι σήμερα μωρό μου, μήπως το ξανά σκέφτηκες για το διαζύγιο; Θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσες, ότι άλλαξες γνώμη και πως δεν θες να χωρίσουμε».

Από την πλευρά της, η γυναίκα του απαντούσε: «Σε παρακαλώ, μη μου στέλνεις τέτοια μηνύματα, την απόφασή μου την έχω πάρει και δεν αλλάζει. Σε παρακαλώ προχωρά η διαδικασία με τη δικηγόρο σου».

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, το ραντεβού του δράστη με τη δικηγόρο του ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 6 Μαΐου, την επόμενη μέρα δολοφονίας.

Είναι το στοιχείο αυτό που φέρεται να ενισχύει τη νομική άποψη ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Τα μηνύματα που έστειλε ο 55χρονος ήταν ουσιαστικά και η τελευταία ευκαιρία που έδινε στις πριν τη δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια μέσα στο φαρμακείο της.

Πηγή: tanea.gr